SERVEI DE LLIURAMENT A DOMICILI SENSE DESPESES D’ENVIAMENT

Si necessita qualsevol producte de telecomunicacions, repetidors WiFi, PLCs, cables de xarxa, antenes, receptors de satèl·lit, LNBs, amplificadors,... En definitiva, qualsevol dels nostres productes, no dubteu a demanar-nos que us el portem a casa, amb motiu de la declaració de l'estat de l'alarma, hem decidit no aplicar cap cost addicional per als enviaments i no hi ha imports mínims de compra.

Truca'ns o omple el qüestionari de contacte indicant les teves dades i necessitats, et donarem preus de tot el que necessitis i et facilitarem instruccions perquè puguis fer la teva compra i pagament, un cop ho hagis fet així que t'ho acostarem a casa teva sense despeses d'enviament.

Compra al comerç local

Millor atenció, més ràpid, millor servei!

    FES-NOS LA TEVA CONSULTA

    Els camps marcats amb * son obligatoris.

    Condicions generals.

    Totes les messures detallades son aplicables a las poblacions del Baix Penedés (Albinyana, L'Arboç, Banyeres del Penedés, Bellvei, La Bisbal del Penedés. En la zona de Bonastre, Calafell, Cunit, Llorenç del Penedés. Masllorenç, Montmell, Sant Jaume dels Domenys, Santa Oliva, El Vendrell) i també per les poblaciones del Tarragonés, Alt Penedés i Alt Camp detalladas a continuació: Roda de Berá, Creixell, Torredembarra, La Pobla de Montornés, Rodonyá, Montferri, Vila-Rodona, Castellet i La Gornal