Què passa a casa o al negoci quan no hi som?

Oferim serveis de vídeo vigilància amb gravació i vídeo vigilància a temps real des de qualsevol lloc del món mitjançant càmeres IP. Si no estàs a casa però en un moment donat vols veure què fan els teus fills o saber si la teva mascota està bé, oferim sistemes de càmeres IP que et permetran accedir-hi i veure a temps real què està passant,i des de qualsevol dispositiu, ordinador, smartphone, tablet.... Però si el que et fa patir és arribar a casa, a l’oficina, a la botiga i trobar-te que han entrat a la teva propietat, t’oferim sistemes de vídeo vigilància amb gravació perquè puguis accedir a elles i veure el què ha passat. Les gravacions queden enregistrades amb marca d’aigua, necessària perquè tingui validesa judicial. Penseu, però, si s’ha de fer servir alguna gravació privada amb finalitats judicials, abans heu d’haver legalitzat la vostra instal·lació. Nosaltres us assessorem també en aquest aspecte.

LES NOSTRES PREMISSES

Donar la millor qualitat / preu i la satisfacció del client són els nostres principals objectius, cobrin sempre les demandes dels nostres clients, ja siguin persones físiques, empreses, entitats o ajuntaments. Treballem sempre amb materials de primera qualitat i de fabricants reconeguts i amb servei post venda eficaç.
DESDE QUALSEVOL LLOC
Sistemes de vídeo vigilància que et permetran veure des de qualsevol lloc el que està passant a temps real.

Vols saber més?

SENSE QUOTES
Oferim sistemes de vídeo vigilància completament autònoms que no necessiten quotes mensuals de manteniment, treballem amb pressupost previ, sol·licita'ns informació sense compromís.

Vols saber més?

SATISFACCIÓ

Tots els nostres clients estan altament satisfets amb les nostres instal·lacions, portem més de 1000 càmeres instal·lades i funcionant.

Vols saber més?

Telelux va ser guardonada l'any 2009 amb el Premi Connexió atorgat per Feceminte per la seva activitat en el sector de les telecomunicacions

OFERTES PERMANENTS

Descobreix algunes de les nostres ofertes permanents.

BÀSIC 2
€ 350
+IVA

Grabador DVR

2 Càmeras

Instal·lació, configuració i posada en marxa

Bàsic 4
€ 450
+IVA

4 càmeras

Grabador DVR

Instal·lació, configuració i posada en marxa

Premium
€ 750
+IVA

8 càmeras

Grabador DVR

Instal·lació, configuració i posada en marxa

CONTACTA AMB NOSALTRES

Oferim diverses formes de contactar amb nosaltres, pots visitar-nos a la nostre botiga física a la població del Vendrell, pots visitar la nostre botiga en línea http://www.worldgame.es tambè des del qüestionari de contacte que hi ha al peu d'aquesta plana, per telèfon o per e-mail, ens agrada posar-ho fàcil.
A la nostre botiga podràs trobar els productes per fer-te tu la teva instal·lació si així ho desitges, tanmateix podràs comprovar "in situ" el funcionament de sistemes de video vigilancia remots i locals, t'esperem.
 
Carrer Montserrat, Nº 1 del Vendrell, Tarragona - 43700
info@telelux.es
(+34) 977667602
(+34) 609893343

Reparació, instal·lació i manteniment de sistemes de vídeo vigilància.

    FES-NOS LA TEVA CONSULTA

    Els camps marcats amb * són obligatoris.