Rock and Bolo Discomòbil

Hi ha ganes de festa?  Preus

Últimes tecnologies

Treballem amb il·luminació i efectes d'última tecnologia.
Làsers, llum negre, caps mòbils, canons de confeti, màquines de fum i de boira, focus led RGB, tanmateix cuidem molt la qualitat del so, amb equips de DAS Audio i LD Systems, cabines Pionner.
Ens adaptem a un estil musical o anem per lliure, tu decideixes.
Contractem DJ's reconeguts si així ens ho demanes.

 

Festes familiars

Si tens qualsevol esdeveniment familiar, noces, bateig, comunió, aniversari, acomiadament de solter o soltera, celebració de divorci, és a dir, qualsevol cosa que celebrar pots comptar amb nosaltres, farem d'aquell moment un dia inoblidable.
A qualsevol lloc, ja sigui a l'aire lliure, en un restaurant, a una nau o local, a casa teva o dels teus amics i familiar... disposem d'equips de so i de llums per adaptar-nos a qualsevol situació, ens encanta posar-ho fàcil =)

 

Vermuts i sonoritzacions

Si el que vols és gaudir de música ambient a càrrec d'un Dj també ho tenim per oferir-te els vermuts més agradables, diga-li com vulguis: Vermut electrònic, vermut rumbero, botifarrada electrònica o calçotada dance.... Tu encarregat de preparar el menjar i el beure que nosaltres hi posarem la música!!!

 

Tots els estils musicals

Ens adaptem a tot tipus d'esdeveniments, si així ens ho indiques, punxarem els estils musicals que desitges.

Ens adaptem a horaris

Sigui mati, tarda o nit, ens adaptem a qualsevol horari.

Preus ajustats

Ens ajustem a totes les butxaques, si tens un pressupost tancat i no pots supera'l, parlem, de ben segur que ens entendrem.

Servei de promoció a les xarxes

Si necessites fer ressò del teu esdeveniment, també podem oferir-te el servei de promoció a les xarxes socials.

Servei claus en ma

Ens encarreguem de tot, equips de so, il·luminació, promoció, contractació de Dj., animadors, tècnics, trasllat d'equips, muntatge... en definitiva, el que en diuen un servei de Claus en ma.

Satisfacció garantida

No ho pensis més, tots els nostres clients repeteixen esdeveniment rere esdeveniment, contracta'ns i veuràs que ens encanta posar-ho fàcil.

"Fem de les teves festes un dia inoblidable"

Rock & Bolo

CONNECTA'T