Porters Automàtics.

Venda, instal·lació, reparació, manteniment i servei tècnics de porters automàtics. Sistemes analògics  o digitals, per a particulars, comunitats de veïns, administradors, hotels, residencies, col·lectivitats, etc..., treballem amb totes les marques.  Canvia el teu timbre per un porter automàtic sense necessitat de canviar cables.

Vídeo Porters

Reparació, venda, instal·lació i manteniment de vídeoporters. Canvia el teu porter per videoporter, realitzem pressupostos sense compromís, descobreix les nostres ofertes, treballem a edificis, cases individuals, hospitals, residencies, etc... No et conformis en saber que truquen a la porta, mira qui truca i augmenta la teva seguretat i la dels teus.
telelux porteros y video porteros
golmar telelux servicio tecnico

Sistemes de control d'accés

Sistemes d'apertura de porta amb codi numèric, accés amb targeta de proximitat, control i rols de permisos d'accés per zones o franges horàries.

EQUIP PROFESSIONAL

Amb més de 25.000 habitatges equipats amb porter o vídeo porter des de l'any 1969 a Telelux sabem molt bé de què ens parles quant ens demanes qualsevol sistema de control d'accés, ja sigui un sistema de porter automàtic "dels de tota la vida" o d'un sistema d'última generació amb lectura d'empremta dactilar o d'apertura des del mòbil, hem donat solució a més de 8.000 comunitats de veïns i a empreses o entitats tan reconegudes com l'Aeroport del Prat del Llobregat, a l'edifici Autopistes de Barcelona, a l'antiga seu de la companyia d'assegurances Winterthur o a Torre de Collserola, en tots ells la seguretat és primordial i ens han confiat juntament amb més de 25.000 clients els seus sistemes de control d'accés.

Visita'ns

Ens trobaràs al C/ Montserrat No.1 del Vendrell, si ets dels que els hi agrada fer-s'ho tot ells, també pots comptar amb nosaltres, vine a visitar-nos i t'aconsellarem en tot allò que el calgui i t'oferirem els millors equips al millor preu, també pots visitar la nostra botiga en línia si fas clic sobre l'enllaç.

Venda, instal·lació, reparació, servei tècnic i manteniment:
Treballem amb totes les marques.