FES-NOS LA TEVA CONSULTA

  Els camps marcats amb * són obligatoris.

  Porters i vídeoporters Unifamiliars

  Porter o Vídeo porter automàtics per a particulars i empreses de caràcter unifamiliar, amb un únic timbre, ja sigui una casa, un local comercial, una nau industrial, una escola, una recepció, etc.. Sigui per diferents portes d'accés o per una única porta, realitzem: Instal·lació, reparació, venda i manteniment de sistemes d'intèrfon. Descobreix els nous sistemes per control d'apertura; Des de dispositius mòbils, amb clau magnètica, amb targetes o aparells NFC, o els sistemes tradicionals però d'última tecnologia com monitors de pantalla plana i mans lliures, terminals telefònics mans lliures i molt més. Reparem totes les marques: Golmar, Tegui, Fermax, BTicino, Comelit, Urmet, Alcad, BPT, Auta. Som servei tècnic.

  Porter i Vídeo porter comunitari

  Porter o Vídeo porter automàtics per a comunitats de veïns i empreses de caràcter plurifamiliars, sigui un o diversos blocs de pisos, local comercial, una nau industrial, una escola, una recepció, hotels, residencia, hospital, etc.. Sigui per diverses portes d'accés o per una única porta, realitzem: Instal·lació, reparació, venda i manteniment de sistemes d'intèrfon i vídeo porters amb una única placa de carrer o amb diverses plaques. Descobreix els nous sistemes per control d'obertura; Des de dispositius mòbils, amb clau magnètica, amb targetes o aparells NFC, o els sistemes tradicionals però d'última tecnologia com monitors de pantalla plana i mans lliures, terminals telefònics mans lliures i molt més. Reparem totes les marques: Golmar, Tegui, Fermax, BTicino, Comelit, Urmet, Alcad, BPT, Auta. Som servei tècnic.

  Canvi de porter

  Si el vostre sistema d'intèrfon està obsolet o no funciona bé contacta amb nosaltres i et farem pressupost sense compromís de canvi de placa de porter automàtic del carrer per una nova, amb o sense telèfons. També podem oferir-vos el canvi de porter per vídeo porter. Som servei tècnic i treballem a qualsevol població, com per exemple: El Vendrell, Santa Oliva, Banyeres del Penedès, Llorenç del Penedès, Sant Jaume dels Domenys, La Ràpita, Vilafranca del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, Clariana, L'Arboç, Banyeres del Penedès, Calafell, Segur de Calafell, Cunit, Cubelles, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Sitges, Roda de Barà, Bonastre, Creixell, Torredembarra, Els Pallaresos, Altafulla, Tarragona, Reus, Salou, Vila-Seca, Coma-Ruga, El Francàs, La Nau de Gaia, Riera de Gaia de les comarques del Baix Penedès, Alt Penedès, Garraf, Tarragonès, Alt Camp, Baix Camp.

  Modificacions o ampliacions de porters i vídeo porters

  Si no tens res més que un timbre, si tens es un porter sense vídeo o fins hi tot si el sistema que tens trobes que està incomplet, que voldries afegir-hi algun dispositiu d'última tecnologia com l'obertura des de el mòbil per Bluetooth, amb tarja de proximitat o clau magnètica. Estiguem parlant d'una casa unifamiliar, d'una comunitat de veïns o de qualsevol altre tipus de col·lectivitat, no dubtis en contactar amb nosaltres i exposar-nos les teves necessitats, podem aconsellar-vos la millor opció i donar-vos pressupost sense compromís.
  golmar telelux servicio tecnico

  Reparació, servei tècnic

  Reparem i venem tot tipus de recanvis per porters i vídeo porters automàtics; Polsadors, mòduls de so, telèfons, monitors, commutadors de plaques, fonts d'alimentació, etc... Oferim servei tècnic per totes les marques: Golmar, Tegui, Fermax, BTicino, Comelit, Urmet, Alcad, BPT, Auta.

  Contractes de manteniment per comunitats

  La sol·lució definitiva per a comunitats de veïns: Manteniment integral -Que cobreix el manteniment? Tot: Ajusts, avaries a plaques, monitors o terminals, canvis de peces espatllades, materials, desplaçaments i mà d’obra. -Que queda exclòs? L'única cosa que no cobreix el manteniment integral es allò que habitualment cobreixen les companyies asseguradores, caiguda de llamp, inundació, robatori, actes de vandalisme, incendi. És per això que sempre recomanem que reviseu la vostra pòlissa d'assegurances de la comunitat. -Quin cost té? Comunitats amb porter automàtic analògic amb un màxim de 10 veïns i amb una porta d'accés 120,00 l’any. Comunitats amb 11 o més veïns amb porter automàtic analògic i amb una porta d'accés, 1€ al mes per veí. Exemple: una comunitat d'una única escala de 14 veïns amb porter automàtic analògic i amb una porta d'accés pagaria 1€ al mes x 14 veïns x 12 mesos que te l’any = 168,00 € -La volem contractar, ho accepteu tot? No. Sempre, abans de signar qualsevol contracte de manteniment els nostres tècnics han de revisar les instal·lacions per verificar l'estat en què es troben, d'existir anomalies greus aquestes s'han d'esmenar abans de signar el manteniment, però sempre oferirem la millor oferta en el cas d'existir el compromís per part de la comunitat de signar el manteniment desprès de la reparació. Exemple real: A una comunitat 38 veïns no funciona el porter automàtic i la reparació puja 900,00 €. La nostra oferta seria la següent: Signatura del contracte de manteniment per 2 anys 456,00€/l'any; pagament del contracte en un sol cop i assolim la reparació sense càrrec addicional.

  100% Garantit

  Totes les nostres instal·lacions, vendes i reparacions gaudeixen de les millors garanties, més de 15.000 clients ho avalen, fem servir materials dels millors fabricants, comprova-ho per tu mateix/a TELELUX és sinònim de Qualitat i Garantia.

  Venda, instal·lació, reparació, servei tècnic, manteniment dels principals fabricants.

   FES-NOS LA TEVA CONSULTA

   Els camps marcats amb * són obligatoris.