Les nostres instal·lacions estan ubicades a la carretera de Valls, No. 113  (Magatzem) i al Carrer Montserrat, No.1 (Botiga i oficines) de la població d’El Vendrell a la província de Tarragona.

A la botiga del Carrer Montserrat podràs adquirir antenes, amplificadors, kits de porter automàtic, kits de vídeo vigilància, equips de so professional, il·luminació espectacular, vídeo jocs, merchandising, etc…

Som botiga de PistaCero Infomàtica, oferim d’aquesta manera els serveis més complerts per empreses en materials d’informàtica, manteniment de xarxes, equips d’impresio i copia, etc.

Oferim:

Servei tècnic d’antenes, antenistes, tècnics de porters automàtics i vídeo porters, instal·ladors de xarxes wifi i molts mes  serveis que podreu descobrir en aquesta web. Treballem a tot Catalunya, tot i que la nostres zones d’influencia mes generalitzada son:

El Baix i l’Alt Penedés, Garraf, Tarragonés, Alt Camp, Baix Llobregat, Baix Camp, El Bages i El Vallés Oriental. Atenen a clientes a poblacion com El Vendrell, Roda de Barà, Torredembarra, Creixell, Albinyana, Rodonya, La Bisbal del Penedes, Banyeres del Penedes, Santa Oliva, Tarragona, Reus, Valls, Salou, Vilaseca, Cubelles, Sitges, Vilafranca, Sant Sadurni d’Anoia,…

Treballs a Torre Collserola

Treballs pel World Mobile Congress 2009 a Torre de Collserola.

Empresa guardonada amb el premi a l’empresa insta·ladora per la seva activitat en el sector de les telecomunicacions en l’edició dels premis Connexio de l’any 2009

Alguns dels nostres clients des de 1969:

AENA, GoldStar Ltd, Via Digital, Quiero Tv., Canal satélite digital, Sogecable, Autopistas, Abertis Telecom, Hotel Le Meridien Ra, SR Promotors, Hotel ciutat de Tarragona, Voz Telecom, RTV El Vendrell, …
Feines destacables realitzades:
Tot i que des de el 1969, any en que es va fundar TELELUX, la nostra trajectòria professional a acumulat  innumerables instal·lacions, aquí en destaquem algunes de prou complexes i interessants per la seva transcendència. Amb tot, no volem menysprear cap de les tasques realitzades a tots i cada un dels nostres clients,  doncs tots ells són l’ànima i el motiu de la nostra existència i els  agraïm la seva confiança i encara més,  si hi cap, la seva continuïtat.

– Sistema de control d’accés mitjançant targetes de proximitat a la seu central de VozTelecom.
– Sistemes de control d’accés mitjançant claus magnètiques a la mancomunitat Auditòrium.
– Enllaç per fibra òptica entre edificis al complex hoteler “Le Meridien RA”
– Instal·lació de 100 canals de TV Terrestre i satèl·lit i promocionals propis transmodulats a sistema TDT per a donar servei a totes les habitacions de l’Hotel Ra.
– Múltiples instal·lacions en hotels per donar servei de Canal+ a totes les habitacions amb el contracte de col·lectivitats de la plataforma.
– Instal·lació d’antenes GPS a Torre de Collserola per a proves de DVB-H per Abertis Telecom.
– Instal·lació de xarxa de CATV per a donar servei de TV a totes les cases d’un carrer a La Roca del Vallès amb una única antena.
– Sistema de vídeo vigilància a les “sales d’embarcament “ de l’Aeroport del Prat l’any 1992.
– Més de 15.000 nous abonats individuals a les plataformes de Canal+, Via Digital i Quiero TV al llarg del anys.
– Cablejat estructurat al Data Center de BT per a Voz Telecom.

Registres i altres dades:

Empresa registrada al registre d’instal·ladors de telecomunicacions a les categories A, B, C, F amb el No.4219
Empresa registrada al R.E.A.
Empresa associada al CIT (Centre d’Iniciatives i Turisme d’El Vendrell).
Empresa adherida a la Junta Arbitral de Consum de Catalunya.

Història

• 1969, Creació de TELELUX al c/ Provençal, 270 de Barcelona capital.
• 1970, Trasllat de TELELUX al c/ Mª  Victòria, 5 de Barcelona.
• 1980, Inauguració de la 1ª botiga al c/ Sagunt, 115 de Barcelona.
• 1994, Inauguració d’una 2ª botiga a la Rambla s/n  d’El Vendrell, Tarragona.
• 1996, Es crea una societat limitada amb seu al c/ Mª Victòria, 5 de Barcelona i es trasllada la botiga de la Rambla d’El Vendrell a la Av. Sant Vicenç, 27 del mateix municipi.
• 2001, Inscripció al registre d’Instal·ladors de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya i en el registre d’Instal·ladors del Ministeri de Ciència i Tecnologia amb el No. 4219.
• 2002 S’unifiquen oficines i botigues i es trasllada la seu de l’empresa a la Ctra. de Valls, 113 de El Vendrell.
• 2004 Registre de TELELUX com a marca i disseny de l’actual logotip inspirat en la magnitud i la cobertura que representa la Torre de Collserola i dibuixat  pel pintor Xavi Millán.
• 2007 Col·laboració amb Abertis Telecom en el desplegament de la infraestructura de xarxa de difusió i transport de TV mòbil per a la recepció de senyals de televisió i serveis interactius en terminals mòbils en el que acabarà sent el Congrés de Telefonìa Mòbil més important del món, el Mobile World Congress.
• 2009 – Inscripció al registre d’agents TDT. 40è aniversari de TELELUX.
• 2009 – Telelux, empresa instal·ladora guanyadora del premi CONNEXIÓ a la categoria d’Empreses Instal·ladores,  atorgat per la Federació d’Empresaris Instal·ladors de Telecomunicacions de Catalunya (FECEMINTE).
• 2013 – Creació de la página web corporativa de Telelux amb els dominis telelux.cat i telelux.es.
• 2013 – Posada en marxa de la botiga online www.worldgame.es
• 2014 – Adquisició de la botiga World Game al C/ ALt, 20 de El Vendrell especialitzada en videojocs i video consoles.
• 2015 – Creació de la tarjeta client Worlg Game Club.
• 2017 – Obertura de nou local comercial al C/ Montserrat, 1